Proteinový cheesecake je zdravou variantou oblíbeného dezertu. Vynikající do diety.
Fitness dezerty, Zdravé recepty

Proteinový cheesecake

Suroviny: (do formy o průměru 20 cm)

Na korpus:

  • 100 g jemných ovesných vloček
  • 40 g čokoládového proteinu
  • 50 g mandlového másla
  • 100 ml kefíru

Na krém:

  • 250 g tučného tvarohu
  • 100 g odtučněného tvarohu
  • 40 g vanilkového proteinu

Postup:

Smícháme všechny suroviny na korpus a dáme do formy, kterou jsme vyložili pečícím papírem (nebo vymazali kokosovým olejem). Korpus urovnáme. Poté si rozmícháme tvaroh s vanilkovým proteinem. Doporučuji smíchat ručně, nemixovat mixérem, protože tvaroh pak hodně zřídne. Krém nalijeme na korpus a dáme péct do trouby na 180° na cca 40 min.

Výživové hodnoty:

1.1412 kcal; Bílkoviny 127 g, Sacharidy 79 g, Tuky 63 g, Vláknina 16 g

Výživové hodnoty na 1 kousek (v případě, že rozdělíme na osminy):

177 kcal; Bílkoviny 16 g, Sacharidy 10 g, Tuky 8 g, Vláknina 2 g

 

Předchozí post Next Post

You Might Also Like

Žádné komentáře

Leave a Reply